Michelle Sten

God morgon, Lördag!

Allmänt, Mitt år i Hjälmared Folkhögskola, Alingsås, Tips Permalink1
Det är lördag och det betyder att snart har hela helgen gått och det är back to school. Just nu sitter jag och mumsar på frukost och jag ska börja titta på en film. Jag har lite problem med att välja film dock, men det kanske blir The Shining, eftersom jag inte sett den tidigare. Jag har inga planer för dagen/kvällen, möjligtvis hemafton med polis och tjuv tema. Det var meningen att vi skulle ut i Göteborg ikväll, men det blev ändrat till nästa helg, i en annan stad/by ( vet inte vad Alingsås ses som... ). Nästa helg är det också lilla jul och min dopdag! Frida och jag tänkte kanske åka ut och äta då och så ska vi baka pepparkakor och dricka glögg. Mysigt värre! Nej nu ska jag återgå till mitt!
 
Vi ses!
 
 
 
 
 
( Om man gillar blåbärsmuffins, då borde du testa detta te. Supergott! )
 
 
 

Michelle
 

Fredagen den 22.11.2013

Allmänt, Mitt år i Hjälmared Folkhögskola, Alingsås Permalink0
Igår gick skoldagen slött och jag hade inte sovit bra natten innan, så jag var en zombie hela dagen. Efter skolan åkte jag och Frida in till ICA Maxi för att handla. Väl hemma igen gjorde jag mat och bänkade mig framför datorn och kollade serier, film och Idol. Jag jobbade lite på min presentation, som jag ska ha på måndagen och klockan var ca 0130 när jag gick och lade mig. Arg var jag också, för att Jens åkte ur Idol, det borde ha varit Kevin. Hoppas nu bara att Elin eller Erik vinner! 
 
 
 Vi ses!
 
 
 
 
 
( Om du gillar Coca-Cola och vanilj, testa den här. Smakar underbart! ( Och jag är inte särskilt förtjust i Coca-Cola... ) )
 
 
 
 
Michelle
 
 

DELTA I NELLYS TÄVLING!!!

Mode, Shopping, Tips, Övrigt Permalink0
Du kan vinna hela din önskelista hos Nelly.com!
 
Allt du behöver göra är:
 
1. Välj ut dina favoriter till någon du håller kär
2. Lägg dem i listan
3. Skicka iväg listan och skriv en motivation
4. Dela på Facebook/blogga
 
 
 
Kom igen, killar som tjejer!
Gör någon glad till jul!
 
 
Voita toivelistasi 
 
 
 
Michelle
Till top