Michelle Sten

Midsommarhelgen

Allmänt, Speciella tillfällen Permalink1
Midsommarafton spenderades hemma hos Emil och Erica med några av deras vänner. Riktigt kul hade vi, trots att vi var tvugna att sluta kvällen ganska tidigt. Vi grillade, spelade kubb, skrattade och hade det riktigt trevligt. Tur med vädret hade vi också. Det skulle regna, men vi fick solsken, dock inte speciellt mycket värme, men man kan inte klaga.
 
Lördagen spenderade vi hemma med film och bullbak. Pontus är verkligen duktig på att baka! Riktigt stora och fina bullar blev det och det var egentligen bara han som bakade, jag gjorde fyllningen.
 
Den här dagen har jag spenderat med att städa hela lägenheten, tvättat, diskat och skruvat ihop en hylla. Pontus jobbar dygn idag, hans systrar är hos sin pappa och hans mamma är borta, så jag är hemma ensam. Mycket av det Pontus och jag skulle ha gjort igår, har jag fått gjort ensam idag. Senare idag ska jag väl försöka ta mig till gymmet för att träna min överkropp och bränna bort lite kalorier som jag stoppat i mig i helgen.
 
Nu ska jag se klart min film!
 
 
 
Michelle
 
 
 

Min systers konfirmation

Familj, Fotografering, Speciella tillfällen Permalink2
Denna helg har jag spenderat hemma i Finland, eftersom min syster blev konfirmerad idag. Vi har haft väldigt tur med vädret och hennes bilder blev riktigt fina. Efter mässan i kyrkan, åkte vi alla hem till oss, där vi frossade i oss massor av smörgåstårta, gräddtårta, munkar, drömtårta, kex, minicupcakes och en mass annat gött och kaloririkt. Jag fick också träffa min systers pojkvän, vilket kändes konstigt. Jag menar hon är min "baby sister" och har en pojkvän... Jaja, nu har i alla fall de två åkt iväg för att fira och roa sig med sina vänner och jag sitter och redigerar hennes tackkorts bilder. Efter att alla åkt iväg lekte jag med hunden, spelade Monopol med min bror och åt god mat tillsammans med familjen. Imorgon åker jag hem till Alingsås tillbaka, så det blir att packa senare ikväll och städa rummet. Nu ska jag i alla fall redigera klart och sen blir det Bones och Fantastic Four, innan jag ska krypa ner i säng och sova.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Michelle
 

Skolavslutningen 280514

Allmänt, Familj, Speciella tillfällen Permalink0
Jaa, det var ju ett bra tag sedan, men jag har glömt helt att berätta. Skolan slutade onsdagen den 28:e maj och den dagen/kvällen hade jag väldigt trevligt. Vi började med att åka och handla direkt efter skolavslutningen, sen åkte vi hem och började förbereda inför eftermiddagen. Vi åkte till Nolhaga slott och satte oss där medan vi väntade på att de andra skulle komma och joina oss. När vi alla var samlade, satte vi där på gräset och bara pratade och chillade i några timmar, innan vi drog iväg till en av Pontus kompisar. Där fortsatte vi in till natten och sen åkte vi hem och kröp till sängs. Det var en väldigt trevlig kväll och jag hade riktigt roligt.
 
P.S Jag borde kanske nämna det för er som inte vet det, men jag har flyttat till Alingsås, håller på att söka jobb och en lägenhet tillsammans med min pojkvän, Pontus.
 
 
 
 
 
 
 
 
Michelle
 

 
 
Till top