Michelle Sten

En funderare

Allmänt Permalink0
Just nu sitter jag och läser på studenten och kollar på olika utbildningar som jag är intresserad av. Nu när de första studentskrivningarna snart är här, så börjar jag fundera allt mer på vart jag vill åka efter gymnasiet. Tills för typ 2 månader sedan, så visste jag i princip redan vart jag skulle åka och vad jag ville bli, men nu när det plötsligt närmar sig och det snart blir verklighet, så är jag inte längre så 100 på vad jag vill. Så nu har jag ett nytt val att göra. Vill jag bli det ena eller det andra? 
 
Kan ni gissa vilket det ena yrket är?
 

Dr Drew

Allmänt Permalink0
Ligger i sängen och kollar på Celebrity Rehab with Dr Drew. Det är sjukt att vissa människor kan utsätta sig för droger och göra så sjuka saker som vissa gör. Nåväl, det var inte det jag skulle skriva om. Min dag har bestått av chill och tre timmar prepp kurs. Åkte till Petalax till 18 och kom hem 21, sen dess har jag kollat på tv, läst bloggar och nu skriver jag ett inlägg. Men snart ska jag gå sova för imorgon och 6 dagar framåt, så har jag tre timmars finskapass på kvällarna. Så min skolgång har i princip redan börjat... Livet som ABI, gott folk!

God natt!

Nådendal

Resor Permalink0
Så, nu har jag redigerat bilderna från resan och här kommer en sammanfattning av resan.
Vi åkte ner på torsdags förmiddagen och anlände runt 17 tiden. När vi installerat oss i rummet var det dags för min behandling. Efter att vi hade varit på våra behandlingar och badat klart skulle vi gå ner till hamnen och gamla stan för att äta en bit mat. Sen gick vioch tittade oss runt innan vi gick hem och lade oss igen.
Vi vaknade tidigt på fredags morgonen och gick ner för att bada. Sen när vi var klara var det dags för frukost. Hotellfrukosten är, enligt mig, det bästa med att sova på ett hotell i Finland. Vi satt i mer än en timme och sprang fram och tillbaka för att hämta mer mat från buffén. Vi checkade ut 12 och sen bar det av till Raisio där vi skulle shoppa innan vi skulle börja köra hemåt.
 
Torsdagens bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
( Ursäkta bildkvalitén på den här bilden )
 
Fredagens bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top