Michelle Sten

By Michelle S

Allmänt Permalink0
Som kanske några redan vet, så har jag en Facebook sida där det finns mer information om mitt företag och där jag lägger ut erbjudanden och annat smått och gott. Jag har även en Instagram profil för mitt företag, där jag lägger upp bilder på allt möjligt och ger tips.
 
Gilla och dela gärna min Facebook sida, https://www.facebook.com/bymichelles/ och följ mig på Instagram, by.michelle.s.
 
 
 
Puss och kram,
Michelle
 
 
 

My beautiful sistah from another mistah

Fotografering Permalink0
 
Under min utbildning har jag gjort två fotograferingar och min modell var ingen mindre än min vackra Nadja. So much beauty in one picture! Här kommer lite bilder från båda fotograferingarna. Fotograf för brudfotona är Malin Åbrandt ( http://www.abrandt.com/ ) och fotograf för "red lips" är Linda Strömberg-Yucak ( Lysa Photograpy, https://www.facebook.com/photographylysa/?fref=ts ). Bröllopsklänning lånad från Boutique Beauty, Skolhusgatan 30, 65100 Vasa, Finland ( http://boutiquebeauty.fi/ ). Makeup och hår av mig, By Michelle S ( https://www.facebook.com/bymichelles/ ).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss och kram,
Michelle
 

Euphoria

Alingsås del 2, Allmänt, Instagram bilder Permalink0
Hallå hallå!
 
Här sitter jag i vår lägenhet i Alingsås, i slutet av april och utanför mitt fönster kommer det hagel och regn. Toppen, toppen... Man trodde ju att sommaren var på väg.... Nåja, det finns inte mycket annat att klaga på än vädret. Det är en typisk grå måndag, men jag mår bättre än jag gjort på länge. Varför? Jo för att jag är bara dagar ifrån att uppnå ett mål som ska ta mig ett steg närmre drömmen. That feeling of real an utter euphoria!
 
Det har snart gått ett år sedan jag flyttade tillbaka till Alingsås för att studera till makeup artist och nu är jag bara dagar från att bli klar professionellt diplomerad makeup artist. Oavsett vad man kan tro, så har denna resa varit kämpig och samtidigt alldeles underbart rolig. Jag har lagt ner mycket tid, blod, svett och tårar i denna utbildning och när slutet nu närmar sig, känns det både ledsamt och samtidigt som en enorm lättnad.
 
Om jag var tvungen, skulle jag göra allt en gång till. Jag har inte bara fått en massa ny kunskap, utan även en massa nya vänner och erfarenheter. Många misstag har gjorts, men jag har även lärt mig massor. Jag har lärt känna mig själv på ett helt annat sätt och är mer säker på vad jag vill göra och vem jag är.
 
När jag har denna resa avklarad är det dags för nästa steg och nya utmaningar. Vi får se vad framtiden har att erbjuda.
 
 
 
Puss och kram,
Michelle
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top