Michelle Sten

EBS

Allmänt Permalink0

När man sitter framför datorn och klickar sig in på en massa olika sidor, så kan man verkligen få ideer. Nu har jag suttit och funderat på vad jag ska egentligen göra efter Gymnasiet och jag tror att jag kom på det.
Jag har alltid velat utbilda mig till bartender och nu har jag hittat en skola som passaar perfekt. Så om ekonomin tillåter så tror jag att jag drar till Kos i 4 veckor i sommar och går en intensivutbildning och lär mig att kasta flaskor runt mig och blanda drinkar.
Men nu ska jag gå och sova så jag orkar med morgondagen.Uttråkad

Allmänt Permalink0
Ligger i min säng och trycker i mig godis. Hittar inget att göra och det verkar inte som om det händer något heller i byn. Det känns för jävligt att ligga hemma på en lördagskväll. Hoppas att det dyker upp något roligt snart, så jag inte stannar i sängen och lägger på mig några extra kilon.
Nej, nu ska jag ta och fördriva tiden lite.FREEEDAAAG!!!

Allmänt Permalink0
Äntligen är det fredag! Det känns otroligt skönt att vara hemma igen, trots kylan, men det är trots allt här som alla mina vänner är. Och det är här det händer. Just nu sitter jag på håltimme med Fanny och Ida sitter också här, någonstans. Jag tänkte att jag skulle lägga ut några mer bilder från resan, men jag har inte ännu överfört dem till datorn, så ni får se de senare.
Ikväll vet jag inte vad som händer, men vi har funderat att vi skulle ta en hederlig tjejkväll, nu när vi alla är samlade. Vi får se, hur det blir.
Nu ska jag göra klart min reklamanalys och titta på ett BigBrother avsnitt.
Ni får en udda bild på mig idag...Till top