Michelle Sten

Hälsningar från Fuerteventura

Resor Permalink0

Nu sitter jag och Fanny i 25+ graders värme, med solen i ansiktet och bloggar. Så här kommer en kort uppdatering om resan hittills.

Tisdagen:
Vi kom hit halv 5 tiden, lokal tid. Sen åkte vi till hotellet, som låg på andra sidan stan, från mina föräldrar. Men det ordnade vi senare. Vi gick runt på ön för att se oss omkring och sen gjorde vi inte så mycket annat den dagen.

Onsdagen:
Vi vaknade till grå himmel och det blåste ganska mycket, så vi vandrade omkring hela den här dagen. På kvällen var vi ute och åt på Asia Garden, som hade mat man kunde dö för och vi fick oss ett gott skratt när vi tittade ner i shotglasen, som vi fick efter maten. Efter middagen drog vi vidare till Corner Rock baren där vi satt och lyssnade på bandet som spelade och tog en drink. När Fanny och jag kom till hotellet var vi inte så trötta så vi gick in på hotellets bar och tog en drink till. Sen gick vi hem och lade oss.

Idag:
Vi vaknade till grå himmel idag också, så vi bestämde att vi skulle gå och shoppa efter frukosten. När vi gått runt i några affärer kom solen fram och Fanny och jag gick till hotellet för att ligga vid poolen. Om en timme ska vi ut och äta och sen ska vi väl gå och ta några drinkar innan vi letar oss hemåt igen. Så nu ska jag ta och njuta lite till av solen innan vi går och gör oss klara för att dra ut på stan.
Ha de gött!
En stor mugg varm choklad och textkompetenser

Allmänt Permalink0

Jag har just druckit upp en stor, man skulle nog kunna säga skål, med varm choklad och jag har gjort klart min textkompetens. Nu när jag snart har allt klart, som ska vara klart innan resan, så börjar jag faktiskt längta efter värme och sol. Nu när den värsta stressen har lagt sig.
Imorgon tänkte jag testa ricinoljan, så vi får se om 3-4 veckor om mitt hår har blivit längre. Ni får väl se före och efter bilder sen när det finns ett resultat.
Nej, nu ska jag göra mig klar för natten och gå och lägga mig.

Tillväxtspurt för håret

Tips Permalink0

När jag var inne på apoteket idag så köpte jag ricinolja för mitt hår. Det är nämligen så att ricinoljan ska främja hårväxten och stärka håret. Så eftersom jag är så desperat efter långt vackert hår, så tänkte jag att jag kunde försöka testa grejen och se om det fungerar. Det sägs att ricinoljan kan göra så att håret växer upp till 5 cm i månaden, jämfört med de vanliga 1 cm som håret växer normalt sett. Dessutom kan man lägga lite ricinolja på ögonfransarna och det ska stärka och förlänga dem. Allt man behöver göra är att massera in oljan i hårbotten, lämna i den i en timme och tvätta bort den som vanligt. För bästa resultat borde man göra det 2-3 ggr i veckan, i 3-4 veckor.
Det ska väl inte vara så svårt, tror jag. Så nu kör vi!

Till top