Michelle Sten

Ny design igen

Allmänt Permalink2
Nu har jag bytt design igen, bara för att jag tycker om att variera mig ofta och det finns ju så många snygga designer att välja mellan. I alla fall, så som den ser ut nu ska den inte riktigt vara, utan jag ska lägga in några egna bilder och andra grejer, men det får vänta tills jag kommer hem. Dessutom har jag nu påbörjat mitt lilla projekt och är ganska långt påväg, så jag borde nog vara klar innan veckoslutet. Då får ni se resultatet!
Nu ska jag på fotbehandling, vi hörs!

Hos farmor och farfar

Fotografering Permalink2

 

Hej!

Nu sitter jag hos farmor och farfar och har just ätit klimpsoppa. Jag slutade tidigt idag och har dessutom inga läxor, men en hel del annat på schemat som jag ska hinna med idag. Jag har påbörjat ett litet projekt hemma, som ni får se lite senare. För en stund sen var jag ute och fotograferade lite och bilderna blev ganska bra, tycker jag. Jag har lärt mig lite fler tekninker med kameran nu, så de borde se bättre ut än tidigare...
Nu ska jag dricka saft och äta bullar.

 

Frukost

Allmänt Permalink4
Just nu sitter jag och äter frukost. Och dessutom funderar jag på vilken serie jag ska börja kolla nu när jag har sett klart på NCIS och Then Mentalist. Har ni något förslag på en bra serie?
Hur som helst, idag händer det inte så mycket. Jag ska väl kanske ut och promenera och kanske ta några bilder och sen måste jag sätta igång med skolarbetet för nästa vecka.
Nu ska jag kolla sista avsnittet av The Mentalist och äta min pannkaka.

Det strular med mina blogg.se så jag kan inte ladda upp min bild...


Till top