Michelle Sten

Tiden läker alla sår

Allmänt Permalink0
 
Dagen började med en ganska tidig morgon och en hel del planeras för kvällen. På eftermiddagen åkte jag och mina syskon in till Vasa och hämtade pizza, sen åkte vi hem och åt. Därefter kom kvällen. 
Igår tog jag mig ut, för första gången sen jag kom hem. Adrian kom och hämtade mig vid sju tiden och vi åkte in till Vasa. Vi tog en öl och kollade lite på Sportis-matchen och pratade, sen åkte vi tillbaka till Malax. Därefter åkte vi till Tommy, där hans bror och flickvän var. Där satt vi i någon timme och pratade om allt möjligt. Det kändes skönt att sitta med mina vänner som jag inte träffat på så väldigt länge. När Tommy och de andra ätit klart åkte vi till Charleys, där vi satt och pratade ännu mer och träffade mer personer som var där. Klockan ett tiden åkte jag med Magnus in till Vasa igen, där vi gick till Omalley's och tog en öl och fortsatte prata. Klockan var sent när vi åkte hem igen för att sova. 
Min lördagskväll blev bra till slut och jag kom ut ur mitt rum. Det var trevligt att hänga med killarna och vi får hoppas på att det blir fler trevliga kvällar framöver. 
 
 
Michelle

Lördagskvällen

Allmänt Permalink1
 
 
Igår var jag alltså hem till Malin, Yolanda och Marie. Lite senare på kvällen kom också Lovisa och André, samt Adine, fast henne missade jag. De hade i alla fall förfest och skulle ut på krogen på kvällen, men jag var inte på humör så jag åkte hem. Vi hade det riktigt trevligt och alla skrattade. Det var skönt att vara med mina vänner, även fast jag var ganska frånvarande största delen av kvällen. 
Igår ljusade jag som sagt upp håret ytterligare och nu är det typ en gyllene ljusbrun. Sen klippte Malin mitt hår och det ser miljoner gånger bättre ut nu än vad det gjorde efter jag hade klippt det själv. Så tack Malin! 
Det känns bra med lite förändringar, som att det går åt rätt håll i alla fall. 
 Idag har jag inget inplanerat, men jag är nog tvungen att städa mitt rum. Sen blir det en tidig natt eftersom jag ska jobba imorgon. 
 
Vi kanske hörs senare! 
 
 
 
Michelle

Ny dag, nya tag

Allmänt Permalink1
 
Nu var det lördag och det betyder att jag har bestämt mig för att vara okej igen, så gott som det går. Jag måste ta mig ut i leken igen! Nu får det vara slut deppat och inget mer väntande. Jag kan inte veta hur min framtid ser ut, så det är lika bra att sluta fundera över det och vänta på den. 
Igår klippte jag mitt hår, själv.... Det blev sådär... Får nog ta och fixa till det vid frisören senare. 
Idag tänkte jag ljusa upp mitt hår ytterligare, så får vi se hur det blir. Senare ikväll ska jag ta mig till mina vänner och umgås och catch up. Vi får se, kanske går jag ut med dem på krogen om de ska dit. Dock borde jag nog inte dricka alkohol för att jag gått ner alldeles för mycket i vikt på för kort tid + att jag brukar få dumma idéer för mig när jag dricker. Och jag vill inte göra något jag ångrar. Det blir nog bara läsk för min del, med andra ord. 
Det här känns underligt... Som om något med denna bild är fel, men jag kan inte sätta fingret på vad. Jag känner mig halv, tom och mina känslor är ett enda kaos. Jag antar att jag måste vänja mig vid det. Visst känner jag fortfarande saknaden, men jag måste lära mig att leva med den, för just nu är det slut.
På måndag börjar jag jobba igen och det betyder : Mitt liv går vidare = jag måste gå vidare, även fast det kommer ta tid och kommer göra ont.
 
 
Michelle
Till top