Michelle Sten

Everybody crash and burn sometime

Ännu en dag har snart nått sitt slut. Otroligt hur snabbt tiden kan gå... De senaste dagarna har jag spenderat kvällarna med att sjunga och störa alla som bor i huset. Nu sitter jag och lyssnar på en väldigt gammal spellista på mitt Spotify och sjunger med Kris Allen. Inget speciellt har hänt idag, typ och jag kommer nog inte att göra något speciellt heller. Kanske jag ska se några serieavsnitt innan jag lägger mig tillrätta med min bok och somnar.
 
Ha de gött!
 
 
 
 
 
 
 
Michelle

Despicable Me

Permalink0
Skolan är slut, men jag har massor av jobb framför mig. I morse vaknade jag med ett leende på läpparna. Jag insåg att vi åker hem om ca en och en halv vecka och är hemma 4 veckor. Finns så mycket jag saknar hemma, familjen, min stora säng, mina vänner, hunden, men mest av allt saknar jag Saaben. Ska bli så skönt att kunna ta sig fram obehindrat och inte behöva passa några busstider. Jag skulle gärna vilja ha min bil här, det skulle bli billigare än att ta bussen fram och tillbaka..
 
Dagen till ära, så tyckte jag att denna låt var passande:
Happy - Pharrell Williams
 
 
 
 
 
 
Michelle

För varje gång jag glömt, så påminns jag på nytt

Idag vaknade jag ca 1200 och satte igång med frukosten direkt. Plättar med grädde och äppelmos, fick det bli. Kollade några Criminal Minds avsnitt, innan jag och Frida tog en promenad. Inga speciella planer för dagen. Ska bara ta det lugnt och äta gött. Nu ska Frida och jag vispa maräng till en blåbärsrulle, FÖR HAND. Kommer antagligen bli a pain in the ass, men förhoppningsvis värt det. Sen ska jag tillaga min lax och titta på mer Criminal Minds. Kanske ska jag Skypea med dem där hemma också, vi får se.
 
Ha de bra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Michelle
 

Till top