Michelle Sten

Midsommarhelgen

Allmänt, Speciella tillfällen Permalink1
Midsommarafton spenderades hemma hos Emil och Erica med några av deras vänner. Riktigt kul hade vi, trots att vi var tvugna att sluta kvällen ganska tidigt. Vi grillade, spelade kubb, skrattade och hade det riktigt trevligt. Tur med vädret hade vi också. Det skulle regna, men vi fick solsken, dock inte speciellt mycket värme, men man kan inte klaga.
 
Lördagen spenderade vi hemma med film och bullbak. Pontus är verkligen duktig på att baka! Riktigt stora och fina bullar blev det och det var egentligen bara han som bakade, jag gjorde fyllningen.
 
Den här dagen har jag spenderat med att städa hela lägenheten, tvättat, diskat och skruvat ihop en hylla. Pontus jobbar dygn idag, hans systrar är hos sin pappa och hans mamma är borta, så jag är hemma ensam. Mycket av det Pontus och jag skulle ha gjort igår, har jag fått gjort ensam idag. Senare idag ska jag väl försöka ta mig till gymmet för att träna min överkropp och bränna bort lite kalorier som jag stoppat i mig i helgen.
 
Nu ska jag se klart min film!
 
 
 
Michelle
 
 
 
#1 - - Baloo:

Kul att höra att ni haft det bra över midsommarn 😊 för vår del kändes det konstigt att fira utan ungdomar på villan för första gången på en herrans massa år. Tur att vi har Milou 😉 kram pådde 💖

Svar: Haha, det kanske börjar vara tid att vänja sig vid att det bara är ni tre nu. :) Kram! <3
Michelle Sten

Till top