Michelle Sten

Hälsningar från Fuerteventura

Resor Permalink0

Nu sitter jag och Fanny i 25+ graders värme, med solen i ansiktet och bloggar. Så här kommer en kort uppdatering om resan hittills.

Tisdagen:
Vi kom hit halv 5 tiden, lokal tid. Sen åkte vi till hotellet, som låg på andra sidan stan, från mina föräldrar. Men det ordnade vi senare. Vi gick runt på ön för att se oss omkring och sen gjorde vi inte så mycket annat den dagen.

Onsdagen:
Vi vaknade till grå himmel och det blåste ganska mycket, så vi vandrade omkring hela den här dagen. På kvällen var vi ute och åt på Asia Garden, som hade mat man kunde dö för och vi fick oss ett gott skratt när vi tittade ner i shotglasen, som vi fick efter maten. Efter middagen drog vi vidare till Corner Rock baren där vi satt och lyssnade på bandet som spelade och tog en drink. När Fanny och jag kom till hotellet var vi inte så trötta så vi gick in på hotellets bar och tog en drink till. Sen gick vi hem och lade oss.

Idag:
Vi vaknade till grå himmel idag också, så vi bestämde att vi skulle gå och shoppa efter frukosten. När vi gått runt i några affärer kom solen fram och Fanny och jag gick till hotellet för att ligga vid poolen. Om en timme ska vi ut och äta och sen ska vi väl gå och ta några drinkar innan vi letar oss hemåt igen. Så nu ska jag ta och njuta lite till av solen innan vi går och gör oss klara för att dra ut på stan.
Ha de gött!




Till top