Michelle Sten

Music is memories in my heart

Permalink0
Musik har alltid varit viktigt för mig och jag tror det går inte en dag utan att jag har musik med mig på ett eller annat sätt. Jag lyssnar alltid på musik eller sjunger vart jag än är. Ibland tar jag t.o.m fram gitarren och spelar något, som alla gånger kanske inte låter så bra. Musiken har alltid varit med mig sedan jag varit liten flicka och mina föräldrar borde ha hemmavideos på mig och min bror när vi är väldigt små och vi springer runt och dansar och sjunger med till någon låt på radion. Those were the good times! 
Det har fått mig att fundera på hur min vardag skulle se ut utan musik. Eller hur mina minnen skulle se ut. Jag har massor av minnen som jag förknippar med någon viss låt eller låtar.  Så är det nog för alla tror jag... Jag började fundera på det idag när det spelades en låt på radion, som fick mitt hjärta att stanna och det knöt sig i magen och inte på ett bra sätt. Att musik kan vara så känsloladdat är egentligen fascinerande.
 
 
Den här låten gjorde mig glad en gång i tiden, sen hände något och den blev helt förstörd och nu när jag hör den är det bara jobbigt. Det är synd egentligen, för låten är rätt bra.
 
 
Michelle
Till top